بهترین ظروف جهت پخت غذا
بر اساس منابع طب ایرانی بهترین ظروف جهت پخت و خوردن غذا ظروف چینی و شیشهای میباشد، همون ظروف پیرکس و آرکوپال که ترکیبات آن ثابت بوده با غذا ترکیب نمیشود. البته شیشهای و چینی بدون رنگ در مرتبه بعدی ظروف آهنی، سفالی لعابدار و مسی تازه قلع اندود شده ارجحیت دارد.
طبخ غذا در ظروف مسی با وجود تبلیغ فروشندگان آن مناسب نیست، به خصوص غذایی که روغنی، آبکی یا ترش باشد. قلع اندود کردن، عوارض آن را کم میکند ولی به طور کامل برطرف نمیکند. کاربرد ظروف مسی که قلع آن پاک شده به شدت نهی شده است. ظروف رویی و سربی هم همین حکم را دارد...
در موقع پختن غذا، باید سرپوش ظرف دارای منفذ باشد که بخار آن خارج شود…
بعد از پختن و کشیدن در ظروف، روی آن را نپوشانید یا پوشش مشبک بزارید که بخارات آن خارج شود، بازگشت بخار به غذا ایجاد سمیّت میکند…
مطالب مرتبط
معده و طحال اساس درمان
جالبه بدونید وقتی معده دچار اسپاسم میشه و غذا یا مواد...
کاهش وزن
کاهش وزن یک فرآیند پیچیده است که تحت تأثیر عوامل...
بادرنجبویه
بادرنجبویه (Melissa officinalis) یک گیاه دارویی به عنوان یک...
ارتباط بین مصرف پنیر و خطر ابتلا به آلزایمر
پنیر مزایای تغذیهی زیاد دارد ولی مصرف زیاد آن به...
فراموشی
اختلال جزئی یا کامل در قدرت یادآوری فرد که امروزه...