
عوامل زمینه ساز دیابت (diabetes)

علت دیابت
و همچنین تعدد موادغذایی در یک وعده غذایی، جویدن ناکافی، نخوردن صبحانه، مصرف سرخ کردنیها، کاهش مصرف سبزی ها و میوه ها خواب کافی و منظم شبانه و اجتناب از خواب طولانی، فعالیت فیزیکی و ورزش، توجه به عملکرد مناسب و طبیعی دستگاه های دفعی بدن و دوری از اختلالات عارض شده بر نفس، روح و روان از جمله اندوه، نگرانی، ترس، اضطراب از دیگر عوامل زمینه ساز این بیماری است.
مصرف برخی میوها برای دیابتی ها
مصرف زیتون می تواند سبب کاهش بیماری دیابت شود. همچنین هویج هم از جمله میوه هایی است که بیماران دیابتی می توانند استفاده کنند. هرچند هویج قدری فند دارد اما مصرف آن به خصوص به صورت خام در پایین آمدن قندخون موثر است.
فواید نعنا و نان سبوس داربرای بیماران دیابتی
مصرف برگ های خشک گزنه مانند نعنا در ماست یا دم کرده این گیاه هم می تواند کمک موثری در کاهش دیابت داشته باشد. مصرف جو به شکل نان یا سوپ و همچنین مصرف نان سوبس دار هم موثر است.
استفاده صحیح از گیاهان دارویی
داروهایی گیاهی حتما باید با تجویز پزشک تاکید و به مردم توصیه کرد از مصرف خودسرانه آنها به شدت خودداری کنند. اگر کسی تمایل به استفاده این محصولات دارد باید به تدریج آنها را مصرف کند و از استفاده به مدت طولانی مدت خودداری کند.