مطالب مفید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۲۴

آفت دهان چیست؟

آفت دهان زخم سفید با حاشیه قرمز دردناک روی مخاط دهان و زبان می‌باشد. پرهیز از غذاهای تند و ترش و ادویه و نوشیدنی داغ و غذای داغ عدم تحریک فیزیکی روی مخاط تحریک با دندان و خوراکی های سخت مدیریت خواب و استرس تقویت سیستم ایمنی کمک کننده است. جوشانده تخم بارهنگ، غرغره مخلوط […]

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۲۴

تدابیر بیماری‌های طحال

برای بیماری‌های طحال، کبر، انجیر، سکنجبین‌‌، سرکه زرشک، شیر شتر مفید است.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۹

خواص عناب از دیدگاه طب سنتی

عناب از نظر حرارت معتدل و کمی تر است. خشونت صدا را کم می‌کند، خون صالح تولید می‌کند و خون موجود را صاف میکند. بهترین عناب، عناب رسیده شیرین است و خشک آن بهتر از تازه است. جهت سرفه، درد کلیه و مثانه و فساد کبد و کهیر و امراض چشم مفید است. رب عناب […]

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۹

خاصیت سیاهدانه

خاصیت سیاهدانه طبع سیاهدانه بسیار گرم و خشک است. در شمال کشور برای مشکلات ناشی از رطوبت بدن و افزایش وزن بدن مفید است. در بعضی انواع مشکلات ریه، کبد و طحال مفید است.  برای افراد گرم مزاج مناسب نیست باعث بی خوابی و کهیر و سوزش ادرار می‌شود.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۵

بیجا شدگی ناف

بیجا شدگی ناف (naval dislocation) وزوز گوش، اختلال شنوایی، اختلال بینایی، سرگیجه، سردرد، احساس عدم تقارن در بدن، داغی موقت یک نقطه، افسردگی، تپش قلب، سردی دست و پا، بی نظمی ضربان، گیر کردن غذا در حلق، نفس بالا نیامدن، اختلال هضم، اختلال حرکات دستگاه گوارش، یبوست، درد قاعدگی و کاهش حجم خونریزی، سردی رحم، […]

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۵

خواص عرق بیدمشک

آرامبخش و تقویت معده؛ عرق بید مشک   عرق بیدمشک خاصیت آرامبخش دارد، که در اثر بو کردن عرق و گل نیز بوجود می‌آید.   این عرق دارای مزاج سرد و تر می‌باشد.   عرق بیدمشک دارای خواص: تسکین سردرد، تقویت معده و دستگاه گوارش، تقویت سیستم عصبی، کم کردن اضطراب، حل مشکلات خواب، تقویت […]

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۶

خواص بابونه

خواص بابونه چیست؟ بابونه مقوی معده، پس مقوی عمومی بدن است. در اروپا و آمریکا به منزله چای در خانواده‌ها مصرف می‌شود. نفخ معده و روده را از بین می‌برد. برای سردرد و کمردرد خوب است. خاصیت ضد‌میکروبی و ضد‌کرم و ضدعفونی‌کنندگی دارد. مقوی معده و ضد‌عفونی کننده تنفس و خواب آور است. در قدیم […]

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۶

غذاهای مقوی کبد

آیا غذاهای مقوی کبد را می‌شناسید؟ سکنجبین، پسته، بادام، مویز، فندق، زعفران، انار میخوش، به، ماش، مربای بالنگ، مربای شقاقل، سیب، انار، آلو، زردآلو، توت، ترشی کبر، گوشت سریع الهضم

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۵

خار پاشنه

درد پاشنه در یک یا دو پا ایجاد می‌شود و با مشکل در راه رفتن، گرفتگی پاشنه پا با سرما، احساس داغی، بی حسی یا تورم پاشنه‌های پا و درد قوزک پا همراه است.  معمولا التهاب لایه‌های پوششی فیبری پلانتار یا نوار بافتی تاندون مانند از پاشنه تا انتهای پا وجود دارد.  گاه درد در […]

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۵

چین و چروک صورت

پوست، سلامت اعضای داخلی و میزان سن افراد را منعکس می‌کند.  این عضو دائما تحت تاثیر استرسورهای محیط مثل اشعه آفتاب، آلودگی‌ هوا، استرس روانی و… است. عوامل هورمونی، اختلال تغذیه، پرخوری و سوءتغذیه، ‌الکل و سیگار و… باعث تخریب سلول‌ها و پروسه‌ی پیری پوست می‌شود.  چین و چروک صورت معمولاً با پیری و فرآیند طبیعی […]