سوءهاضمه عملکردی

 سوءهاضمه عملکردی
 غذا کامل در معده هضم نمی‌شود و بیش از زمان طبیعی در معده می ماند و احساس سنگینی و آروغ ترش و سوزش سردل تهوع و بد‌بویی مدفوع می‌شود.  ۷ تا ۴۵ درصد در جهان شیوع دارد.
 کاهش مقدار غذا مهمترین اقدام است.
 خوب جویدن غذا، عدم مصرف ترشی، ماست و آب از نیم ساعت قبل تا ۲ ساعت بعد غذا
پرهیز از پرخوری و مصرف همزمان چند نوع ماده غذایی در یک وعده غذایی
 پرهیز از ایستاده و تند خوردن
  از کودکی به فرزندان خود آهسته جویدن را آموزش دهیم تا مصرف مایعات همراه غذا به حداقل برسد.
تنظیم ساعات مشخص برای وعده‌های اصلی و میان وعده‌ها در طی روز
 مصرف غذاهای با مزاج گرم تا ۲ هفته
 مدیریت حالات عصبی روانی
 مدیریت خواب
🚶مدیریت فعالیت بدنی
نکته  اگر این موارد رعایت نشود با مصرف داروی صرف مشکل معده و گوارش حل نمی‌شود!!!
  آیا میدانید مصرف وعده‌های غذایی در ساعات منظم، شیوع خطر سوءهاضمه را کم می‌‌کند؟؟
این بیماری با کاهش فعالیت بدنی و میزان آب بدن در حال افزایش است. 💬 هر فرد بر اساس وضعیت مزاج و گوارش نیازمند مصرف مایعات خواهد بود. 📝 علامت تعادل مصرف مایعات رنگ زرد لیمویی ادرار فرد است.

:: ارسال نظر