
کمکاری تیروئید
غده تیروئید غده پروانه ای شکل در جلوی حنجره است که هورمونهای تیروئید را ترشح میکند که مسئول سوخت و ساز عمومی سلولهای بدن و رشد و نمو است.
انرژیهای منفی، خاطرات بد، دلشکستگیها و مشکلات روانی روی تیروئید اثر میگذارند. امروزه با تغییر سبک زندگی، بخصوص قشر بانوان، با افزایش خواب روز و کاهش فعالیتهای بدنی و افزایش تفکر منفی و استرس، این بیماری شیوع بیشتری پیدا کرده است.
از نظر طب سنتی انواع خفیف و آشکار بیماری کم کاری تیرویید در طیف مزاج سرد سالم تا سوءمزاج سرد و تر قرار میگیرد افراد با مزاج سرد استعداد بیشتری برای ابتلا دارند. افزایش بلغم و یا سودا و ضعف اعصاب و قلب و نزله یا ترشح پشت حلق در ایجاد کمکاری تیروئید نقش دارد.
شیوع کمکاری تیروئید با افزایش سن بیشتر میشود زیرا متابولیسم پایه کم میشود. بنابراین در زنان که متابولیسم کمتر است بیشتر شیوع دارد.
بیماری تقریبا تمام ارگانهای بدن را تحت تاثیر قرار میدهد از جمله سیستم تنفسی، گوارشی، پوست و مو، سیستم تناسلی، خون، اعصاب، مفاصل و…

علائم کمکاری تیروئید:
















بهتر است از روشهای طب سنتی بصورت کمکی استفاده کنیم و تحت نظر متخصص غدد، دوز دارو را در صورت پاسخدهی مناسب تنظیم کنیم تا بیمار حداکثر بهره را ببرد.




مصرف غذاهای با مزاج گرم و معتدل
مدیریت حالات روحی روانی
رفع هرگونه مشکلی که در بدن باعث ضعف میشود مثل بیرون روی و قاعدگی حجیم و …تحت نظر پزشک



رفع مشکلات گوارشی
رفع سینوزیت و ترشحات پشت حلق
ماساژ و بادکش دو طرف ستون فقرات گردنی تا کمری به درمان کمک میکند.


در کتاب درمان دکتر محمد اکرمی آمده است: “بیماریهای تیروئید و یبوست، چاقی با خنده درمان میشود”.
مطالب مرتبط



زمان طلایی خواب
بعضی میپرسند چه اهمیتی داره ساعت چند بخوابیم ۷ تا...

علت نفخ معده
...

با جان خود بازی نکنیم…
لطفا برای تشخیص و درمان بیماریها به عطاری مراجعه نکنیم...
