کاهش حافظه و شیوه درمان طب سنتی

برای تقویت حافظه به کار گرفتن هر دو دست در انجام کارها و کدگذاری اطلاعات مفید است.

تقویت قلب و ریه و کبد و تعدیل اخلاط بدن نیز موثر است.

سلامت فضای اطراف مغز نظیر عفونت و سینوزیت و… حفاظت سر از سرما نیز مفید است.

مشغله فکری زیاد، عوامل استرس زا یا ناراحت کننده، افراط آمیزش جنسی از عوامل مضر برای حافظه می‌باشد.

فعالیت‌های خسته کننده، اختلالات خواب، بدخوابی و روز خوابیدن نیز برای حافظه مضر می‌باشد.

حمام با آب بسیار داغ یا بسیار سرد، مصرف مشروبات الکلی از عوامل مضر برای حافظه می‌باشد.

هوای آلوده، دخانیات، زیاد حرف زدن‌، مصرف آب سرد و یخ زیان آور است.

غذا و چای داغ، غذای نفاخ، سیر، پیاز خام، مواد غذایی ترش برای حافظه مضر می‌باشد.

سرکه، زغال اخته، پنیر، لوبیا و عدس و گشنیز زیان آور است.

زیاد خوردن مغز گوسفند از عوامل مضر برای حافظه می‌باشد.

خون متعادل و صفرای خوب باعث کارکرد خوب مغز می‌شود.

نرسیدن خون به مغز باعث سردی مغز و فراموشی می شود.

 

فرنی پودر بادام، فالوده سیب، شیر بادام ،شیر فندق ،انجیر ،گردو، مویز ،شربت گاوزبان و بادرنجبویه، دم نوش اسطوخودوس مرزنجوش، ژل رویال از خوراکی‌های مفید برای تقویت حافظه محسوب می‌شود.

یبوست و مشکلات ریه برای حافظه مضر است و باید درمان شود .

مصرف غذاهای لطیف مثل زرده تخم مرغ، بوییدن بوهای خوش و گوش دادن به اصوات زیبا، مشارکت مباحث علمی، روغنمالی ملاج با روغن گرم مثل اسطوخودوس، کمک کننده است.

:: ارسال نظر