ماش، یک غذای مغذی و دارویی

ماش، یک غذای مغذی و دارویی:

ماش به عنوان یک حبوبات، سرشار از مواد مغذی است و نسبت به حبوبات دیگر، نفخ کمتری دارد. این دانه ارزشمند، برای تقویت اعصاب و به‌خصوص رحم زنان بسیار مفید است.

خواص ماش:

سرشار از پروتئین

کم‌نفخ

تقویت‌کننده اعصاب و رحم

تولید خلط مناسب

کاربردهای ماش در غذاها:

مزوره: غذایی سبک و آبکی با ماش و کدو که برای دوران نقاهت و بعد از زایمان بسیار مفید است.

دمی ماش: غذایی مقوی با ترکیب برنج، ماش بو داده و گوشت چرخ‌کرده که می‌تواند به عنوان یک غذای کامل سرو شود.

نکات مهم:  پختن ماش با روغن بادام شیرین، برای درمان کم‌خونی بسیار موثر است.

افزودن شیره بادام شیرین و اسفناج به مزوره، از خونریزی بعد از زایمان جلوگیری می‌کند.

ماش یک غذای همه کاره و مغذی است که در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای دارد. انواع مختلف غذاهایی که با ماش تهیه می‌شوند، علاوه بر طعم خوب، خواص درمانی بسیاری نیز دارند.

:: ارسال نظر