طبع مزهها
آیا به این فکر کردید چرا بعضی افراد غذای چرب وشیرین میخورند چاق میشوند ولی برخی چاق نمیشوند!؟ سه طعم چرب و شیرین و بیمزه از نظر مزاجی معتدل هستند و سردی یا گرمی ایحاد نمیکنند ولی طعم شیرین معتدل رو به گرمی و طعم بیمزه معتدل رو به سردی است در بدن معتدل اینگونه است.
اگر بدن دچار سوءمزاج باشد قضیه فرق میکند، طعم شیرین و چرب به خلط غالب تبدیل می شوند. اگر خلط غالب بلغم باشد، چربی شیرینی تبدیل به بلغم و اگر خلط غالب صفرا باشد تبدیل به صفرا میشود.
به این دلیل بلغمیها با خوردن غذای چرب و شیرین چاق و گرفتگی عروق پیدا میکنند، اما صفراویها هر قدر چرب و شیرین بخورند تا بدنشان سرد نشود گرفتگی عروق پیدا نمیکنند و چاق نمیشوند.
غذاهای بیمزه مثل خیار و کدو ایجاد غلظت و سردی میکنند. در صورت سردی مزاج و غلظت اخلاط نباید مصرف شود، یا با مصلحات مصرف شود، مثل خیار و نمک، کدو و دارچین
اگر افراد پراشتها غذاهای بیمزه بخورند، ایجاد سردی و غلظت میکند و باعث چاقی میشود و در سیکل معیوب میافتند و چاقتر میشوند، پس غذاها نباید بیمزه باشد…
شوریها خاصیت غذایی ندارند و باعث خشکی و لاغری میشود. زیاد خوردن غذاهای شور باعث آسیب به چشم میشود.
مطالب مرتبط
دلک یا مالش عضو
آیا دلک یا مالش عضو در طب سنتی باعث لاغری...
توصیه دوستانه
دوستان عزیزم همه ما از خانم خانه دار تا کارمند و کارگر...
تأثیر نوازش در رشد جسمی و روحی کودکان
تماس لمسی اولین تجربهی نوزاد پس از به دنیا آمدن...
تنهایی به اندازه سیگار و الکل ضرر دارد…
یک مطالعه طولانی مدت در دانشگاه هاروارد نشان...
بنظر شما مصرف جگر گوسفند خوب است؟
لازم است از بین اعضای بدن حیوانات، قسمتهای...