
سوءهاضمه عملکردی
سوءهاضمه عملکردی
غذا کامل در معده هضم نمیشود و بیش از زمان طبیعی در معده می ماند و احساس سنگینی و آروغ ترش و سوزش سردل تهوع و بدبویی مدفوع میشود. ۷ تا ۴۵ درصد در جهان شیوع دارد.
کاهش مقدار غذا مهمترین اقدام است.
خوب جویدن غذا، عدم مصرف ترشی، ماست و آب از نیم ساعت قبل تا ۲ ساعت بعد غذا
پرهیز از پرخوری و مصرف همزمان چند نوع ماده غذایی در یک وعده غذایی
پرهیز از ایستاده و تند خوردن
از کودکی به فرزندان خود آهسته جویدن را آموزش دهیم تا مصرف مایعات همراه غذا به حداقل برسد.
تنظیم ساعات مشخص برای وعدههای اصلی و میان وعدهها در طی روز
مصرف غذاهای با مزاج گرم تا ۲ هفته
مدیریت حالات عصبی روانی
مدیریت خواب

نکته اگر این موارد رعایت نشود با مصرف داروی صرف مشکل معده و گوارش حل نمیشود!!!
آیا میدانید مصرف وعدههای غذایی در ساعات منظم، شیوع خطر سوءهاضمه را کم میکند؟؟
این بیماری با کاهش فعالیت بدنی و میزان آب بدن در حال افزایش است.
هر فرد بر اساس وضعیت مزاج و گوارش نیازمند مصرف مایعات خواهد بود.
علامت تعادل مصرف مایعات رنگ زرد لیمویی ادرار فرد است.


مطالب مرتبط


کیست تخمدان
لطفا بیماری کیست تخمدان و تنبلی تخمدان را جدی بگیرید و...

خود درمانی ممنوع
اگر به همراه علایم گوارشی یکی از علایم را...

ورزشهای اصلاحی برای زانو درد
ورزشهای اصلاحی برای زانو...

مهمترین علت آرتروز
مهمترین علت آرتروز از منظر طب جدید، اختلال ترمیم مفصل...

خواب در زمان مناسب
خواب در زمان مناسب و مدت کافی را جدی بگیرید!! چاقی، کبد...