کم خونی چه علائمی دارد؟

عملکرد طبیعی خون برای حفظ سلامتی بدن بسیار حیاتی است. کمبود غذایی و بیماری خونی باعث کاهش ظرفیت خون در انتقال اکسیژن می‌شود. در کم خونی قوه مدبره بدن درست کار نمی‌کند و تصمیمات درستی توسط شخص گرفته نمی شود.

 

با کمک شرح حال دقیق و آزمایشات خون و معاینه توسط متخصص طب سنتی، ضعف طحال و ضعف هضم و کبد و یا علت های دیگر کم خونی مشخص می‌شود.

توصیه ها :

تنقلات و شیرینی های طبیعی مانند: مویز، انجیر، خشکبار، بادام درختی، پسته و فندق و توت خشک، عسل و شیره انگور توصیه می شود.

همچنین میوه های مفید مثل سیب، گلابی، به، انگور شیرین، انجیر، زردآلو، هویج و آب تازه آنها مفید می باشد.

گوشت گوسفند و پرندگان بجای گوشت گاو و گوساله توصیه می شود.

شربت آب جوش و عسل، شربت شیره انگور، عصاره استخوان، شربت خاکشیر فالوده، سیب، رب سیب مثمر ثمر است.پختن غذاهایی مثل کوکو با زرده تخم مرغ، نخودآب، ترکیب مخلوط خرما و دارچین و بادام توصیه می شود.

مربای گل سرخ، ماش، جوانه گندم، خرما، گوشت گوسفند، تخم مرغ محلی خام، عرق یونجه، شیره انگور، بادام درختی، جگر، مخلوط برنج و حبوبات، رب انار، انجیر، ژل رویال، بادکش درمانی و ماساژ به درمان کم خونی کمک میکند.

پرهیزات :

شیرینی های مصنوعی، غذاهای مانده و فریزری و غذاهای آماده کارخانه ای از جمله پرهیزات غذایی می باشند.

همچنین فست فودها، نوشابه های گازدار و بدون گاز، سرکه و آبغوره، قهوه نیز مضر است.

گوشت گاو یخ، غذاهای خمیری، قارچ و سیب زمینی و الویه و ماکارونیجزو مضرات هستند.

از رژیم‌های غلط گیاهخواری بدون مشورت با متخصص تغذیه پرهیز شود.

 

:: ارسال نظر