برای هضم بهتر غذا چکار کنیم؟

خوردن کمی ماده غذایی شیرین بعد از غذا
 اگر فرد معده سرد و مرطوبی نداشته باشد، خوردن کمی ماده غذایی شیرین بعد از غذا به هضم آن کمک می‌کند. طعم شیرین به خلط غالب تبدیل می‌شود؛ لذا در افرادی که معده‌های سرد و مرطوب دارند مواد غذایی شیرین در معده تبدیل به رطوبت و بلغم شده و سردی و رطوبت معده را افزایش می‌دهند، از طرفی یکی دیگر از ویژگیهای طعم شیرین، ایجاد سستی و رخوت در بافت‌ها است که منجر به سستی بافت معده در معده‌های سرد و مرطوب می‌شود، که خودشان نیز بطور ذاتی دارای رخوت هستند‌.
 به این افراد توصیه می‌شود اگر تمایل شدیدی به مصرف شیرینی بعد از غذا دارند از مواد شیرینی که حالت قبض داشته باشند استفاده کنند؛ مانند خرمای خارک که گس است و یا کمی قطعات میوه مربای به بدون شیرابه

:: ارسال نظر