
خواص پای مرغ
پای مرغ تجربه جدید دیگری که پشتوانه دارد و یک تحقیق هم در دانشگاه هاروارد انجام شده، استفاده از پای مرغ در آرتریت و مشکلات مفاصل مخصوصاً مفصل زانو است. در این تحقیق روزی ۱۵۰ گرم پای مرغ پخته را به مدت ۱۷ روز به همراه منبعی از ویتامین C مثل آب مرکبات تجویز کردند. بعد از ۱۷ روز، دردهای مفاصل کاهش پیدا کرده و نشانههایی از ترمیم غضروف زانو مشاهده شد. بسیاری از ترکیبات مولکولها که در یک عضوی مجتمع و متمرکز هستند فاقد نقش نیستند، لذا اگر بگویند پای مرغ یا پاچه گوسفند برای درد پا خوب است تعجبی نباید کرد و این را ناشی از ناآگاهی نباید دانست. این روش درمانی روشی از طب مکمل است که اصطلاحاً به آن “اپوتراپی” میگویند که از یک عضو برای درمان بیماریهای آن عضو استفاده میکنند که پایه علمی دارد.
گردن مرغ و دنده آن نسبت به گوشت آن سریعتر هضم میشود و سبکتر است ولی اگر مرغ، پیر یا لاغر باشد گوشت بال و گردن آن هضم سختتری دارد. سنگدان مرغ، سخت هضم میشود ولی اگر خوب بپزد و قابل هضم شود غذاییت زیادی دارد و مقوی است.
مطالب مرتبط


بهترین ظروف جهت پخت غذا
بر اساس منابع طب ایرانی بهترین ظروف جهت پخت و خوردن...



