
خواص لبو
لبو یک نوع از سبزیجات خوراکی است که در فصل زمستان معمولاً در دسترس است.
این سبزیجات گیاهی دارای ریشههای سفید و سخت است و معمولاً به عنوان ماده اولیه برای آشپزی و پخت و پز استفاده میشود.

لبو را میتوان در تهیه انواع غذاها و سالادها به کار برد. رایجترین طرز استفاده از لبو عبارت است از: مخلوط سبزیجات: لبو پخته شده را رنده کرده و با سبزیجات دیگری مانند هویج مخلوط کنید، سپس از ادویههای مورد علاقه خود استفاده کنید و با مقداری آبلیمو یا روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه طعم دهید.
سوپ لبو: لبو را خرد کرده و با سایر سبزیجات و ادویهها در قابلمه بپزید. میتوانید از گوشت مرغ یا گوشت چرخکرده نیز در تهیه این سوپ استفاده کنید. لبو سرخکرده: لبو را به صورت ریز رنده کنید و سپس آن را درون روغن گرم سرخ کنید. میتوانید با اضافه کردن فلفل قرمز و نمک و پودر سیر طعم دهید. لبو دارای خواص غذایی متعددی مانند فیبر، ویتامین C و مواد مغذی مهم دیگر است. مصرف آن میتواند به بهبود گوارش، قلب، سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب کمک کند.
سلق یا چغندر، گرم و تر و ملین است. برگ و ساقهاش بهتر از ریشه آن است. 
جوشانده برگ چغندر بصورت موضعی برای شوره سر مفید است. چغندر ملین است ولی نفخ ایجاد میکند.


مطالب مرتبط


بهترین ظروف جهت پخت غذا
بر اساس منابع طب ایرانی بهترین ظروف جهت پخت و خوردن...



