
خواص لبنیات
جوهر لبنیات شبیه گوشتهاست، اما مانند گوشتها مقوی نیستند و لطافت زیادی دارند. لبنیات علاوه بر خاصیت غذایی خاصیت دارویی هم دارند و نباید به عنوان غذای غالب روزانه استفاده شوند. شیر از بقیه لبنیات معتدلتر است. شیر گاو با طبیعت انسان سازگارتر است، برای درمان بیماریهای خشک کاربرد دارد. اگزما، لاغری و…
پنیر تازه سرد و تر است و با گردو باعث چاقی بدن است. خوردن مداوم پنیر در وعده صبحانه و روزانه، به تنهایی مناسب نیست. خوردن آن در شب به آرامش بخشی و بهبود کیفیت خواب کمک میکند.
ماست سرد و تر است و هر چقدر ترشتر و رقیقتر باشد بر سردی و تری آن اضافه میشود. در فصول گرم سال مصرف آن توصیه میشود. ماست باعث تقویت قوای جنسی گرم مزاجان میشود. در معدههای سرد و تر و بیماریهای مفاصل در خوردن آن احتیاط کنند.
کشک، سرد و خشک است و مسکن صفراست. دیر هضم بوده و زیاد خوردن آن باعث تولید بلغم میشود در سرد و ترها با مصلح آن استفاده شود.
مطالب مرتبط


بهترین ظروف جهت پخت غذا
بر اساس منابع طب ایرانی بهترین ظروف جهت پخت و خوردن...



