
خواص عسل
عسل یک ماده طبیعی است که از طریق جمعآوری شهد گلها توسط زنبور عسل به دست میآید. طبع عسل گرم و خشک و دشمن بلغم است. رطوبات جمع شده در اعضای مختلف را از بین میبرد. چنانچه افرادی که ورم دست و پا و پلک صبحگاهی بدون علت دارند، جوشانده عسل با ۶ برابر آب یا ماءالعسل میل کنند و مصرف میوههای سرد و لبنیات را کاهش دهند، هم ورم و هم وزن و سایزشان به مرور زمان کم میشود.
یک قاشق غذاخوری عسل با یک لیوان آب جوش صبح ناشتا در برخی افراد، مقوی معده است. مصرف عسل بصورت موضعی برای درمان زخمها و همچنین جوش صورت مفید است. عسل هم غذاست هم شفای بسیاری از بیماریها، ولی در مصرف آن نباید افراط کرد. قرآن کریم در رابطه با عسل فرموده است: “فیهِ شِفاءُ لِلنّاس” البته عسل برای افراد گرم مزاج مضر است و بهتر است این افراد عسل را با سرکه بصورت سکنجبین مصرف کنند. همچنین عسل دارای خواص ضد التهابی است و میتواند به کاهش التهابها و تسکین درد کمک کند.
کسانی که دچار ضعف سیستم ایمنی بدن هستند، عسل میتواند به محافظت از سیستم ایمنی بدنشان در برابر آسیبهای اکسیداتیو کمک کند. جهت بهبود خواب و برای آرامش و استراحت بهتر در شب میتوانید از شیر و عسل کمک بگیرید. عسل دارای خواص ضد عفونی کننده و ضد باکتری است. عسل حاوی قندهای ساده مثل گلوکز و فروکتوز است که به سرعت در بدن جذب میشوند و به عنوان یک منبع تأمین انرژی موثر است. علاوه بر این، عسل حاوی مقدار کمی ویتامینها و مواد معدنی نیز میباشد.
مطالب مرتبط


بهترین ظروف جهت پخت غذا
بر اساس منابع طب ایرانی بهترین ظروف جهت پخت و خوردن...



