
خواص سیب از دیدگاه طب سنتی
در ادامه بحث سلامت پوست بهتر است با میوه ای که از پیری زودرس پیشگیری میکند آشنا شوید. سیب خون را تصفیه میکند و بافت ها را جوان نگاه می دارد .
خواص سیب
یک ضرب المثل انگلیسی میگوید هر کس روزی یک سیب بخورد پزشک را از خود دور کرده است. سیب نوشداروی همه بیماریهاست.
ابن سینا میفرماید سیب مقوی معده است و پخته سیب در خمیر، برای رفع کاهش اشتها و تقویت معده و رفع استفراغ موثر است. افراد سیگاری به ازای دود کردن هر نخ سیگار ۸ دقیقه عمر خود را کوتاه میکنند. تنفس هوای آلوده باعث مسمومیت تدریجی بافتها میشود و سیب سموم را بتدریج از بدن دفع میکند.
سیب برای درمان روماتیسم، نقرس، سنگ کلیه بسیار سودمند است. پکتین موجود در سیب مقدار کلسترول خون را کم میکند.
پیری بر اثر مسمومیت تدریجی بافتها ایجاد میشود. مسمومیت بافتها وجود مواد زائد است که در نتیجه متابولیسم مواد غذایی درون سلولها ایجاد میشود. بیشتر این مواد اسید هستند. خون و مایعات بدن باید همیشه قلیایی باشند. سیستم دفاعی بدن تعادل اسید و باز را برقرار میکند و از اسیدی شدن محیط داخلی بدن جلوگیری میکند.
ابن سینا میفرماید اگر انسان غمگین باشد و حرارت مزاج داشته باشد سیب در تعدیل حرارت و رفع غم و اندوه نفع دارد.
حلوای سیب مقوی معده و کبد و قلب و مولد خون صالح است ومعتدل است. سیب خوراکی در ثبات و پایداری قلیائیت خون و مایعات بدن بی نظیر است. ️
سیب رسیده بدون پوست و تخم را پخته مهرا شود به آن قدری گلاب و عسل اضافه شود تا منعقد شود بعد مغز پسته بو داده اضافه شود و مصرف شود. خواص ضد میکروبی سیب باعث ضدعفونی رودهها میشود.