
فواید سکنجبین
سکنجبین فرآورده مؤثر برای رفع تشنگیها به شمار میرود.
تشنگی که بر اثر تحلیل رطوبات بدنی در نتیجه فعالیت بدنی
تشنگی به جهت غلبه خلط گرم و کیفیت گرم معده
تشنگی در اثر تجمع خلط غلیظ لزج شور معده
برای رفع خشکی دهان، سکنجبین با عرق کاهو موثر است. سکنجبین نباید بسیار ترش باشد زیرا ضررش بیشتر از نفع آن است. افرادی که سرفه و زخم گوارشی دارند و در سرخک و آبله مصرف سکنجبین مضر است.
در زمستان سکنجبینها نیم گرم مصرف شود، در تابستان با آب سرد مصرف شود. بیش از هزار نوع سکنجبین وجود دارد.
عسل خوب ۱/۵ لیوان + ۳ لیوان آب بجوشانید تا به سه لیوان برسد + یک سوم لیوان، سرکه انگور طبیعی، یک قل که زده شد برداشته شود.
مطالب مرتبط


بهترین ظروف جهت پخت غذا
بر اساس منابع طب ایرانی بهترین ظروف جهت پخت و خوردن...



