
خواص تخم مرغ
خواص تخم مرغ
غذاییت آن شبیه گوشت است؛ زیرا در واقع حیوان بالقوه است؛ بهترین تخم مرغ آن است که اندازه بزرگی داشته باشد. طبیعت زرده آن، مایل به گرمی و سفیده آن سرد و تر است. بهترین روش مصرف آن، نیم برشت یا عسلی است که در این حالت زرده آن صالح الکیموس (غذایی که خون صالح تولید میکند) میباشد.
همچنین مواد زائد دفعی آن بسیار اندک بوده، مقوی قلب و مغز و کل بدن میباشد باعث تقویت قوای جنسی شده و برای کسی که خون زیادی از دست داده و دچار ضعف گردیده؛ از بهترین غذاهاست. تخم مرغی که بسیار جوشانده شود غلیظ و دیرهضم است و اصلاح آن با فلفل و نمک و آویشن صورت می گیرد در مجموع زیاد خوردن تخم مرغ برای کسانی که معدههای سرد و ضعیف دارند توصیه نمیشود.
مطالب مرتبط


بهترین ظروف جهت پخت غذا
بر اساس منابع طب ایرانی بهترین ظروف جهت پخت و خوردن...



