خواص انگور

انگور (vitis vinifera) این میوه گرم و تر است و بیشترین غذائیت را در بین میوه ها داراست. شیره انگور گرم و تر است و تولید خون صالح میکند و مصرف آن با شیر و بادام برای درمان لاغری بسیار مفید است. شربت شیره انگور (یک قاشق غذاخوری شیره انگور همراه با یک فنجان آب) نوشیدنی فرح بخش و مقوی برای افراد ضعیف و سردمزاج به حساب می آید.
همان طور که گفته شد، انگور طبیعت گرم و تر داشته و لطیف، سریع الهضم، متوسط الغذا و صالح الکیموس است. بهترین انگور آنی است که بزرگ، دانه درشت، پوست نازک، پر گوشت و شیرین است. هرچه مزه آن به سمت ترشی برود طبیعتش به سمت سردی و خشکی تمایل پیدا می‌کند. انگور گرم کننده و چاق کننده بدن محسوب شده برای ریه مفید بوده و طبع را تلیین می‌بخشد. بعد از خوردن آن نباید آب نوشیده شود و اصلاح نفخ آن با کمی زیره یا رازیانه صورت میگیرد.
 بعد از خوردن انگور نباید آب نوشیده شود و اصلاح نفخ آن با کمی زیره یا رازیانه صورت میگیرد. مویز و کشمش نیز گرم بوده و برای معده و کبد، به غایت مفیدند. غوره طبع سرد و خشک داشته و حدت خون و صفرا را کاهش می‌دهد.

:: ارسال نظر