
خواص انگور
انگور (vitis vinifera) این میوه گرم و تر است و بیشترین غذائیت را در بین میوه ها داراست. شیره انگور گرم و تر است و تولید خون صالح میکند و مصرف آن با شیر و بادام برای درمان لاغری بسیار مفید است. شربت شیره انگور (یک قاشق غذاخوری شیره انگور همراه با یک فنجان آب) نوشیدنی فرح بخش و مقوی برای افراد ضعیف و سردمزاج به حساب می آید.
همان طور که گفته شد، انگور طبیعت گرم و تر داشته و لطیف، سریع الهضم، متوسط الغذا و صالح الکیموس است. بهترین انگور آنی است که بزرگ، دانه درشت، پوست نازک، پر گوشت و شیرین است. هرچه مزه آن به سمت ترشی برود طبیعتش به سمت سردی و خشکی تمایل پیدا میکند. انگور گرم کننده و چاق کننده بدن محسوب شده برای ریه مفید بوده و طبع را تلیین میبخشد. بعد از خوردن آن نباید آب نوشیده شود و اصلاح نفخ آن با کمی زیره یا رازیانه صورت میگیرد.
بعد از خوردن انگور نباید آب نوشیده شود و اصلاح نفخ آن با کمی زیره یا رازیانه صورت میگیرد. مویز و کشمش نیز گرم بوده و برای معده و کبد، به غایت مفیدند. غوره طبع سرد و خشک داشته و حدت خون و صفرا را کاهش میدهد.
مطالب مرتبط


کیست تخمدان
لطفا بیماری کیست تخمدان و تنبلی تخمدان را جدی بگیرید و...

خود درمانی ممنوع
اگر به همراه علایم گوارشی یکی از علایم را...

ورزشهای اصلاحی برای زانو درد
ورزشهای اصلاحی برای زانو...

مهمترین علت آرتروز
مهمترین علت آرتروز از منظر طب جدید، اختلال ترمیم مفصل...

خواب در زمان مناسب
خواب در زمان مناسب و مدت کافی را جدی بگیرید!! چاقی، کبد...