تدابیر پاییز

 از میوه‌های فصل پاییز، به، انجیر و انگور شیرین و انجیر خشک و سیب و به و مویز می‌باشد. غذاهای مایل به حرارت و رطوبت، مثل گوشت بره و مرغ و سوپ و آش و حریره بادام و فرنی و جوز قند و لوزینه و زرده تخم مرغ و تاس کباب و… برای این فصل مناسب است. از مصرف غذاهای مولد سودا در این فصل اجتناب کنیم.
آیا از غذاهای سودازا اطلاع دارید؟
گوشت گاو و شتر
 گوشت خشک شده و مانده (مانند سوسیس و کالباس)
 انواع کنسرو و مواد غذایی که بوسیله نگهدارنده‌ها مدت طولانی مانده‌اند.
 گوشت شکار
 میگوی نمک‌سود
 غذاهای تند
 پنیر کهنه
سرکه کهنه
شوید، شنبلیله، تره، سیر، پیاز
خردل،ترب
 نان پر سبوس
 کنگر، زردک، بادنجان، قارچ، باقلا
 کلم، عدس، انبه، خرما
 قهوه، نسکافه، چای بویژه چای سبز
 ترشیجات، شوریجات و کاکائو نیز بدلیل ایجاد خشکی زیاد در افرادی که خشکی در مزاج دارند توصیه نمی‌شود. ️

:: ارسال نظر