مواد غذایی که نباید مصرف شود…
- شیرینیهای غلیظ که با شکر تهیه شده است مانند زولبیا و بامیه و شیرینیهای خامهای.
- غذاهای شیرین و چاق کننده مانند شله زرد، انواع حلواها.
- غذاهای با ترشی زیاد مانند آشهای خیلی ترش.
- غذاهای شور به دلیل کاهش رطوبات بدن.
- غذاهای بیمزه به تنهایی مانند خیار و کدو.
- غذاهای چرب و غذاهای داغ.
- غذاهای سرد چون موجب فاسد شدن میشود.
- غذاهای شب مانده چون موجب عفونت میشود.
- ماهی که با روغن سرخ شده و مدتی در فضای آشپزخانه بماند، سمی میشود.
- گوشت بریان که شب مانده باشد.
- گوشت حیواناتی که از علفهای نامناسب تغذیه کردهاند.
- گوشت پرندگان همراه با ماست یا پنیر و شیر.
- شیری که در ظرف مسی ریخته شده است.
- پنیر تازه و میوه همراه با غذاهای آبغورهدار و ترش.
- ماهی با ماست و دوغ، شیر بادام، پنیر تازه.
- روغن همراه با شیر گاو.
- گردو همراه با فندق و پسته و نارگیل و چلغوزه برای دهان و کبد مضر است.
- سوپ اسفیدباج (سوپ سبزیجات) شب مانده، مسمومیت و اسهال میدهد.
- نان کپک زده
- میوههای مانده ترش شده و گندیده.
- مصرف پیاز و سیر با هم.
- خربزه شیرین با موز.
- حلیم با انار ترش.
- غذاهایی که در آنها آبغوره هست یا خوراکیهایی که با دوغ و ماست تهیه شده پشت سر هم خورده نشود.