مواد غذایی که نباید مصرف شود…

  • شیرینی‌های غلیظ که با شکر تهیه شده است مانند زولبیا و بامیه و شیرینی‌های خامه‌ای.
  •  غذاهای شیرین و چاق کننده مانند شله زرد، انواع حلواها.
  • غذاهای با ترشی زیاد مانند آش‌های خیلی ترش.
  • غذاهای شور به دلیل کاهش رطوبات بدن.
  •  غذاهای بی‌مزه به تنهایی مانند خیار و کدو.
  •  غذاهای چرب و غذاهای داغ.
  •  غذاهای سرد چون موجب فاسد شدن می‌شود.
  •  غذاهای شب مانده چون موجب عفونت می‌شود.
  •  ماهی که با روغن سرخ شده و مدتی در فضای آشپزخانه بماند، سمی می‌شود.
  •  گوشت بریان که شب مانده باشد.
  • گوشت حیواناتی که از علف‌های نامناسب تغذیه کرده‌اند.
  •   گوشت پرندگان همراه با ماست یا پنیر و شیر.
  • شیری که در ظرف مسی ریخته شده است.
  •  پنیر تازه و میوه همراه با غذاهای آبغوره‌دار و ترش.
  •  ماهی با ماست و دوغ، شیر بادام، پنیر تازه.
  • روغن همراه با شیر گاو.
  • گردو همراه با فندق و پسته و نارگیل و چلغوزه برای دهان و کبد مضر است.
  •  سوپ اسفیدباج (سوپ سبزیجات) شب مانده، مسمومیت و اسهال می‌دهد.
  •  نان کپک زده
  •  میوه‌های مانده ترش شده و گندیده.
  •  مصرف پیاز و سیر با هم.
  •  خربزه شیرین با موز.
  •  حلیم با انار ترش.
  •  غذاهایی که در آنها آبغوره هست یا خوراکی‌هایی که با دوغ و ماست تهیه شده پشت سر هم خورده نشود.

:: ارسال نظر