بنظر شما مصرف جگر گوسفند خوب است؟

لازم است از بین اعضای بدن حیوانات، قسمتهای لطیف‌تر، زود هضم‌تر و خوش‌طعم‌تر مانند گوشت گردن، کتف و اعضایی که در قسمت میانی بدن حیوان قرار گرفته اند، مورد مصرف قرار گیرد. تا حد امکان باید از خوردن اندام‌های داخلی مانند قلب، جگر، قلوه و نیز کله و پاچه اجتناب کرد. زیرا این اجزا یا دارای رطوبت و چسبندگی زیادی هستند و یا بسیار خشک، خالی از رطوبت، فشرده، سنگین و دیرهضم هستند. همچنین گوشت سمت راست بدن حیوان بهتر از گوشت سمت چپ است.
 پروتئین جگر سیاه مشابه گوشت است. آهن و ویتامین ب آن بالاتر است. باید بیماری‌های کبدی دام بررسی شده باشد. هضم سنگین و کالری بالایی دارد. در کسانی که کلسترول بالا دارند جگر منع مصرف دارد. جگر سفید، هضم سنگین دارد بهتر است مصرف نشود.  میزان ویتامین آ جگر سیاه، خیلی بیشتر از جگر سفید است. خوردن زیاد جگر سفید دارای عوارض است.

:: ارسال نظر