ارتباط بین مصرف پنیر و خطر ابتلا به آلزایمر

 پنیر مزایای تغذیه‌ی زیاد دارد ولی مصرف زیاد آن به ویژه پر چرب آن با افزایش خطر آلزایمر مرتبط است.
در یک مطالعه علمی سال ۲۰۱۸ لبنیات پرچرب با دمانس و یا زوال عقل مرتبط بود، در مطالعات بعدی ۲۰۱۳ و ۲۰۱۷ رژیم‌های غذایی پر چرب با آلزایمر و کاهش حافظه و تفکر مرتبط بود.
 نتیجه‌گیری
 برای کاهش خطر ابتلا به آلزایمر، پیشنهاد می‌شود که مصرف پنیر، به ویژه انواع پرچرب، محدود شود.
انتخاب مواد غذایی کم‌چرب و کم‌نمک می‌تواند مفید باشد. همچنین، پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و سالم مانند رژیم MIND (مدیترانه‌ای-دریایی) که شامل میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و چربی‌های سالم است، می‌تواند به حفظ سلامت مغز کمک کند.
 به یاد داشته باشید که مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه می‌تواند در انتخاب بهترین رژیم غذایی برای شما مؤثر باشد.
 دوستان عزیز این روزها شکایت و مراجعه فراموشی و حواس پرتی زیاد شده است، برای همین چند روزی هست که به این مهم می‌پردازیم.
دانشمندان کره جنوبی با کشف شبکه‌ای جدید از عروق لنفاوی نزدیک سطح پوست، نشان دادند که ماساژ ملایم صورت و گردن می‌تواند جریان مایع مغزی-نخاعی را تا ۳ برابر افزایش دهد.
 این یافته‌ها می‌تواند به درمان بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر کمک کند. پژوهشگران با آزمایش روی موش‌ها دریافتند که ماساژ، باعث افزایش سریع‌تر جریان مایع مغزی-نخاعی و معکوس کردن کاهش آن در موش‌های پیر می‌شود. این تکنیک ممکن است برای پاکسازی مغز در انسان‌ها نیز مؤثر باشد. یافته‌ها در نشریه نیچر منتشر شده است.

:: ارسال نظر